Το 41ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Δικονομολόγων με την συνεργασία του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου θα διεξαχθεί στη Σύρο στο διάστημα 8-11 Σεπτεμβρίου 2016 με θέμα «Η Κατάσχεση εις χείρας τρίτου» και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Καθηγητού Γεωργίου Ράμμου.
Εισηγητές θα είναι ο κ. Γεώργιος Ορφανίδης, Καθηγητής της Πολιτικής Δικονομίας στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα «Οι προϋποθέσεις για την επιβολή της
κατάσχεσης εις χείρας τρίτου», ο κ. Παναγιώτης Κολοτούρος, Αναπληρωτής Καθηγητής της Πολιτικής Δικονομίας στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Θράκης, με θέμα «Συνέπειες της αναγκαστικής κατάσχεσης στα χέρια τρίτου» και η κ. Λήδα Πίψου, Καθηγήτρια της Πολιτικής Δικονομίας στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με θέμα «Ο Κανονισμός Ε.Ε. 655/2014 περί της διαδικασίας Ευρωπαϊκής Διαταγής δέσμευσης λογαριασμού προς διευκόλυνση της διασυνοριακής είσπραξης οφειλών σε αστικές και εμπορικές υποθέσεις».
Στις συνεδρίες θα προεδρεύσουν ο κ. Αθανάσιος Κουτρουμάνος, Πρόεδρος του Αρείου Πάγου ε.τ., ο κ.Ιωάννης Γιαννακόπουλος, Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, και ο κ. Κωνσταντίνος Καλαβρός, Καθηγητής της Πολιτικής Δικονομίας στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Θράκης, ο οποίος θα κάνει και την σύνοψη των εργασιών του συνεδρίου.
Οι εργασίες του συνεδρίου θα διεξαχθούν στο συνεδριακό κέντρο του θεάτρου «ΑΠΟΛΛΩΝ» στην Ερμούπολη Σύρου.
Η Οργανωτική Επιτροπή του συνεδρίου συγκροτείται από τον πρόεδρο Εμμανουήλ Μ. Γιαννακάκι, Δικηγόρο Αθηνών, Σύμβουλο – Ταμία Ε.Ε.Δ., και μέλη τους κ.κ. Αθανάσιο Στεφόπουλο, Δικηγόρο Αθηνών, Γενικό Γραμματέα Ε.Ε.Δ., και Χαρίκλεια Δεκαβάλλα, Δικηγόρο Σύρου, Αντιπρόεδρου Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου.
Μπορείτε να κατεβάσετε το Ενημερωτικό Δελτίο με πρόγραμμα εισηγήσεων και εκδηλώσεων, πληροφορίες διαμονής κλπ. εδώ
Την δήλωση συμμετοχής μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο μπορείτε να απευθύνεστε στον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Εμμανουήλ Γιαννακάκι, Δικηγόρο Αθηνών (τηλ. 210-3601711 & 210-3633920) ή στον εκ των μελών της κ. Αθανάσιο Στεφόπουλο, Δικηγόρο Αθηνών (210-3839772) και στην παρούσα ιστοσελίδα. (dikonomologoi.blogspot.gr)

Πηγή: legalnews24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *