12 θέσεις ασκούμενων δικηγόρων στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για άσκηση υποψηφίων δικηγόρων δημοσίευσε το Ταµείο Παρακαταθηκών και ∆ανείων.

Οι θέσεις των ασκουµένων δικηγόρων που θα πραγµατοποιήσουν την άσκησή τους στην Κεντρική Υπηρεσία του Τ.Π. και ∆ανείων ορίζονται σε (10) δέκα, και οι θέσεις των ασκουµένων δικηγόρων που θα πραγµατοποιήσουν την άσκησή τους στα Καταστήµατα του Τ.Π. και ∆ανείων στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη σε δύο (2) δηλαδή από (1) μία σε κάθε Κατάστηµα.

Όσες/οι ασκούµενες/οι δικηγόροι επιθυµούν να πραγµατοποιήσουν στο Τ.Π. & Δανείων μέρος της άσκησής τους, διάρκειας 6 μηνών, (περίοδος Μαϊου – Νοεµβρίου 2017) καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους από 3-4-2017 ως και την 28/4/2017.

Επικουρικά, οι ήδη υπηρετούντες στο Τ.Π. & ∆ανείων ασκούµενοι ∆ικηγόροι μπορούν να υποβάλουν αίτηση εξάµηνης παράτασης της άσκησής τους – εφόσον αυτή δεν θα ξεπερνά το προβλεπόµενο 18µηνο της άσκησης τους – η οποία θα ληφθεί υπόψη μόνο στην περίπτωση που εµφανισθεί μικρότερος αριθµός υποψηφίων από τις προβλεπόµενες θέσεις.

Το ωράριο απασχόλησης των ασκούµενων δικηγόρων ορίζεται από 09:00 πµ έως 15:00 μμ και η μηναία αποζηµίωσή τους ανέρχεται σε 600,00 ευρώ μεικτά.

Στην περίπτωση κατά την οποία οι αιτήσεις υπερβαίνουν τον αριθµό των διαθέσιµων θέσεων, η επιλογή θα γίνει με δηµόσια κλήρωση, η οποία θα διενεργηθεί, αντίστοιχα, στην Κ.Υ. καθώς και στα Καταστήµατα (Πειραιά & Θεσσαλονίκης) του Τ.Π. & ∆ανείων με την παρουσία των ενδιαφεροµένων.

Δείτε αναλυτικά την πρόσκληση του Ταμείου εδώ

Αναδημοσίευση από lawspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *