Η Ola κατηγορείται πως δημιούργησε περισσότερους από 90.000 ψεύτικους λογαριασμούς με σκοπό να παρεμβαίνει στη λειτουργία της Uber

Αγωγή εναντίον ανταγωνιστικής της εταιρείας στην Ινδία κατέθεσε η Uber, προσάπτοντάς της ότι δημιούργησε περισσότερους από 90.000 ψεύτικους λογαριασμούς με σκοπό να παρεμβαίνει στη λειτουργία της εφαρμογής.

Συγκεκριμένα, η Ola κατηγορείται για το ότι χρησιμοποίησε τους ψεύτικους λογαριασμούς για να κάνει περισσότερες από 400.000 ψευδείς κρατήσεις οδηγών με σκοπό να τις ακυρώσει στη συνέχεια, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο καθυστερήσεις στην εφαρμογή της Uber.

Η Uber με την αγωγή της στο Ανώτατο Δικαστήριο του Δελχί ζητά τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων κατά της Ola και καταβολή αποζημίωσης ύψους 7,4 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η εταιρεία αρνήθηκε τις κατηγορίες, χαρακτηρίζοντάς τες ως «επιπόλαιες και ψευδείς», αλλά η Uber δεν αναμένεται να υποχωρήσει, δεδομένου ότι έχει εντείνει τις προσπάθειές της για επικράτηση στην Ινδική αγορά, έχοντας επενδύσει περισσότερα από 1 δις δολάρια τους τελευταίους εννέα μήνες για την προώθηση της εφαρμογής στην Ινδία, σύμφωνα με το BBC.

Πηγή: lawspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *